binbir gece

binbir gece
Binbir Gece yeni sezon bolumleriyle 11 Eylul Sali aksami ekranlara donuyor..

24 Ağustos 2007 Cuma

15. Bölüm


15. Bölüm


Tam ekran izlemek için ekranın üzerine çift tıklayın.
Şehrazat vuruluyor, Onur çılgına dönüyor...

Şehrazat’ın silahlı saldırıya uğradığını öğrenen Onur deliye döner. Bir gecelik ilişki yaşayan Kerem kötü bir sabaha uyanır. Onur, Şehrazat’a kurşun atanları bulmak için çırpınır.

Peride, Şehrazat’la evlenmek isteyen oğlu Onur’a hâlâ küstür. Füsun’un bebeğiyle ilgilenmeye başlaması Nadide’ye rahat bir nefes aldırır. Dolandırıcı şirket yüzünden adı skandala karışan Burhan, kendini aklamaya çalışır. Onur, Şehrazat’ın güvenliği için çok özel bir önlem alır. Onur’un Şehrazat’a olan yakın ilgisini yeni fark eden Bennu, şaşkınlık içindedir. Burhan, oğlu Ali Kemal’le barışmak için bir adım atar. Kaan’ın Kerem’e gösterdiği sevgi Onur’u hem kıskandırır, hem de üzer. Kerem’in sıcak ilgisi Bennu’nun umutlarını artırır. Burhan’ın evinde büyük bir kriz patlak verir.

Şehrazat’a kimlerin saldırdığı ortaya çıkacak mı? Onur’un Şehrazat için aldığı çok özel güvenlik önlemi ne? Onur konusunda Seval, Peride’ye ne tavsiye edecek? Kerem ve Bennu’nun ilişkisi nereye gidiyor? Tüm bu soruların cevabı bu akşamki bölümde. Sakın kaçırmayın!

Hiç yorum yok: